honey bee lyrics

Na korisnim svojstvima meda i pcela osah, bumbari i mravi.

Zanimljivi - pcela i meda

Mravi u stanu

Mravi moze biti je dobio u bilo kojem stanu u bilo koje visine. U svojoj kuci, oni uglavnom nisu rijetki. Razlog se pojavljuju isti kao i za pojavu zohara. To je pravo, mravi dolaze, ako se naci hrane. Pitate li se kako oni to uciniti? Vrlo jednostavno, mrav salje svoje skaute u svim smjerovima. A ako izvidac ce se naci na podu, barica meda, cekati gomile mravi u bliskoj buducnosti. Vi svibanj biti prica, a vi uhvacen i unisten prvi izvidaci. U tom slucaju, mozete dobiti osloboditi od mrava bez borbe. Ako se informacija ipak procurila, a zatim dobiti spremni za brzu akciju.

Prvo ukloniti sve hrane iz dostupnih mjesta. To je, fold u hladnjak i ne ostavljaju smece u noci u kuci. Zatim pokusajte pronaci mjesto kroz koje mravi ulaze u kucu. Pogledajte pazljivo i oprezno, bez da biste dobili osloboditi od mrava ne bi bilo moguce.

Kada curenja nalazi, pokusajte ucinkovito zatvoriti. Mozete koristiti katranizirati, pjena, silikona ili nesto drugo. Izbor materijala je komplicirano, jer ucinak bi trebao biti prvi put, a ovaj materijal ne bi trebao biti doslovno otrov svoj zivot. Ucinkovit nacin da se zaliti malom brezuljku crvene paprike na mjestima gdje staze su mravi (u police u kuhinji, WC-u kutovima sobe, itd.) Na srecu ili na zalost, vec u domovima renovirana sa modernim materijalima kako bi se bavio s mravima nema potrebe.

Insekti jednostavno ne idu na te domove. U principu, da unisti mravi u vas dom je tesko. To je vrlo uporan, uporan i malih zivotinja. Dakle, pripremite se za duge opsade kuhni.Esli svoj prijedlog metode ne pomazu, mozete koristiti dezinsektornye sredstava.

Mravi u mravinjak stan

Na temelju materijala www.kakprosto.ru

Povezani postovi:
  1. vosak
  2. Perga
  3. Pcele

mrav, mrav, insekata, med


Copyright pcela.strob.info All Rights Reserved

Med je vrlo koristan.